Behandlingstilbud

 

fysio.jpg

Fysioterapi

Vi behandler nakke og ryggproblemer, belastningsskader i ledd, idrettsskader, bekkenproblematikk, knær og ankler.
Vi kombinerer behandling på benk, som massasje/slyngetrening, med veiledet trening i treningssalen.

Nytt av året er at man ikke trenger henvisning fra lege for å få fysioterapi, så det er bare å ta kontakt.

Fysioterapi er en vitenskap knyttet til det medisinske fagfelt. Sentralt i faget er bevegelse. Faget kan beskrives som undersøkende, behandlende og forebyggende tiltak rettet mot bevegelsesapparatet. Dette omfatter blant annet manuelle teknikker, øvelser og eventuelt bruk av tekniske metoder.

aku.jpg

Akupunktur

Klassisk kinesisk akupunktur.

Redcord.jpg

Redcord

Redcord slyngetrening er en unik og effektiv form for funksjonell trening i ustabile slynger med kroppen som motvekt. Dette gir gode resultater for alle som vil forbygge skade, motvirke smerte eller yte mer. Øvelsene tilpasses individuelt for best resultat.

Fysioterapi og venteliste

Noen ganger kan man oppleve at det er ventetid hos behandlere med driftstilskudd. Dersom man har behov for akutt time, kan man likevel få dette hos oss på Slemdal Fysioterapi. Vi tilbyr raskt time for fysioterapi hos private behandlere. Fysioterapeutene har mange års erfaring og gir akkurat det samme tilbudet for behandling / opptrening som de med driftstilskudd. Ved bruk av privat fysioterapeut får man ikke refusjon og prisene er derfor noe høyere.

Priser:
- 1. Gangskonsultasjon 60 min: 450 kr
- Påfølgende behandlinger 30 min: 350 kr, 60 min: 500 kr.
For informasjon om våre private fysioterapeuter kan man lese om disse under ansatte.